Rotuesittely   Yhdistys   Jalostus   Kasvattajat   Tulokset   Erikoisnäyttely   Linkit   Etusivu   in English  
» Liity jäseneksi » Johtokunta » Toimikunnat » Historiikki » Kuratassu » Kerhokauppa » Kalenteri
 
 

Kerhokauppa

Kerhokaupan toiminta on kimppatilaustyylistä. Ehdotuksia seuraavista tilaustuotteista otetaan vastaan; puheenjohtaja(at)irlanninvesispanielit.fi.


Seinäkalenteri 2013

Se tulee taas! Vuonna 2013 on jälleen mahdollista koristaa keittiötä tai toimistoa kotimaisella irlanninvesispanielikalenterilla.

Nyt tarvitsemme kalenteriin kuvia! Niiden pitää olla vaakatasoisia ja hyvälaatuisia (toisin sanoen lähetä digikuva alkuperäisessä, suoraan kamerasta siirretyssä muodossa). Haussa on kuvia eri ikäisistä vesispanieleista eri vuodenaikoina, niin harrastamassa kuin kotosallakin. Lähetä kuva tai mieluummin useampikin Saana Lehtiselle osoitteeseen saana.lehtinen(at)gmail.com viimeistään elokuun loppuun mennessä.

Varaa omasi jo nyt! Kalenteri on A4-kokoinen, täysin värillinen ja siinä on kierteet sekä ripustusreikä. Kalenterin hinta on 15 €/kpl (+ postikulut). Tilauksia hoitaa Taru Ilvonen, taru.ilvonen(at)saunalahti.fi tai puh. 045 850 5661. Ilmoita toimitusosoite sekä montako kalenteria haluat tilata. Tilausaikaa on elokuun loppuun asti. Kalenterit laskutetaan ja toimitetaan loka–marraskuussa 2012.


Irlanninvesispanieliaiheiset postikortit

Hinta 10 € / nippu (+ postikulut). Nipussa 10 erilaista vesispanielikorttia, joiden kuvat näkyvät alla.

Tiedustelut: puheenjohtaja(at)irlanninvesispanielit.fi

 
© Irlanninvesispanielit ry