Rotuesittely   Yhdistys   Jalostus   Kasvattajat   Tulokset   Erikoisnäyttely   Linkit   Etusivu   in English
» Liity jäseneksi » Johtokunta » Toimikunnat » Historiikki » Kuratassu » Kerhokauppa » Kalenteri

Liity jäseneksi

Liittyessäsi Irlanninvesispanielit ry:n varsinaiseksi jäseneksi sinulla on automaattisesti myös rotujärjestömme, Suomen Spanieliliiton jäsenyys. Jäsenille tulee kerhon oma Kuratassu-lehti kolmesti vuodessa ja liiton Spanieli-lehti neljä kertaa vuodessa. Yhdistys järjestää rodun oman erikoisnäyttelyn ja lisäksi vuosien varrella on järjestetty luentotilaisuuksia ja viikonlopputapaamisia eri teemojen (mm. metsästys ja jäljestys, agility, eläinlääkärinluennot) merkeissä. Yhdistyksen juoksevia asioita hoitaa johtokunta, joka mielellään vastaa kaikkiin rotua koskeviin kysymyksiin.

Halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, ota yhteyttä tai täytä alla oleva lomake. Lomakkeella ilmoittamasi tiedot lähtevät jäsensihteerille. Jos haluat, voit myös tulostaa ja täyttää jäsenanomuskaavakkeen ja lähettää sen postitse jäsensihteerille. Kaikissa liittymistavoissa saat postitse tilillepanokortin jäsenmaksun maksamista varten.

Yhdistyksen säännöt (pdf)

Jäsenmaksut vuonna 2012:

Varsinainen jäsen (kaikki posti ja äänioikeus): 25€
Kannattajajäsen (ei spanielilehteä, ei äänioik.): 10 €
Perhejäsen (ei omaa postia, ei äänioik.): 5 €
Liittymismaksu 2 €

Jäsensihteerin yhteystiedot:
Laura Tuppurainen
puh: 044 350 8235
jasensihteeri(at)irlanninvesispanielit.fi

Jäsenanomuslomake

Yksi uusi jäsen/lomake!
Tähdellä merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista!

Nimi: *

Osoite: *

Postinumero ja toimipaikka: *

Syntymäaika: *